Waarom schone lucht?

Ik heb een intrinsieke motivatie om te zorgen voor een gezonde omgeving. In mijn jeugd kwam dit tot uiting in het verzorgen van mijn lichaam en het dagelijks beoefenen van sport.

Later in mijn leven werd ik als vader geconfronteerd met de uitdagingen van het ouderschap. Door omstandigheden in de scholing van een van mijn zoons voelde ik mij genoodzaakt om het een en ander aan te passen. In een moordgang heb ik mij toen verdiept in voeding om onze zoons het beste te kunnen geven.

In eerste instantie concentreerde ik mij – heel voor de hand liggend – op ons spijsverteringsstelsel en de interactie tussen dat wat wij eten en hoe ons lichaam, en onze geest, er op reageert.
Later werd ik me ervan bewust dat nagenoeg alles voeding is. Dat wat we eten en drinken, de producten voor persoonlijke verzorging, de mensen om ons heen en wat we lezen, horen en zien. En, minstens zo belangrijk, de lucht die we ademen!

C6H6

Ik verloor mijn vader op jonge leeftijd. Als Italiaanse gastarbeider in Nederland had hij een van de laagst gewaardeerde beroepen. Hij was pompbediende. Mensen reden voorbij en hij vulde de benzinetank. Met zijn ‘eeuwige’ glimlach en charme was het altijd druk aan ‘zijn’ pomp.

Twintig jaar geleden overleed hij aan RAEB-T; een extreem agressieve vorm van bloedkanker. Binnen zes maanden terminaal. Het resultaat van werken met benzeen (C6H6). Als geen ander begrijp ik dat we zuivere lucht moeten inademen. Milieuvervuiling in het algemeen en de dood van mijn vader in het bijzonder zijn de redenen dat ik mij inzet voor zuivere lucht. Het kan op elke locatie. Het is een kwestie van willen.

Mijn vraag aan jou?

Ken jij een productiefaciliteit waarvan jij denkt dat de uitstoot omlaag kan of mag; in het belang van collega’s en omwonenden? Stel mij voor, aan de directeur of de persoon die verantwoordelijk is voor emissies. Ik nodig ze dan uit voor een demonstratie van onze techniek. Onze gepatenteerde technologie waarmee wij 0 op de display kunnen tonen. Nul ultrafijne deeltjes en een reductie van meer dan 99% van alle vluchtige organische gassen zoals … benzeen.

De Duitsers hebben een heerlijke manier van groeten: ‘Zum Wohl’, een grappig klein zinnetje om mijn correspondentie te beëindigen.

Dus laten we samenkomen, de lucht klaren en genieten; zum Wohl,

Remo Natali
0031 6 200 17 111

NS
UFP draagt geur. Als je UFP met 99,99% reduceert, verminder je dus ook eventuele geur. Als het stinkt, dan kunnen wij er wat aan doen. Help ons de lucht te klaren. Er is geen enkele reden om het niet te doen, want schone lucht is een fundamenteel recht.

NSS
I’m fluent in German and English, and pretty experienced in French and Italian. So call me, for the good.

Clean Air Company