Traxx Zero Diesel

TRAXX Zero is een hoogwaardige EN590 dieselbrandstof die door een efficiënte verbranding helpt om uw brandstofverbruik – en dus ook uw CO2-uitstoot – concreet te reduceren. De resterende CO2-emissies worden gecompenseerd door investeringen in duurzame energieprojecten. Deze energieprojecten leveren een gegarandeerde en gecertificeerde CO2-reductie op. Resultaat: een EN590 diesel waarmee uw vrachtwagens, bouwmachines en trekkers netto geen CO2-uitstoot veroorzaken.

Ook voor de lokale luchtkwaliteit is er goed nieuws: door haar optimale verbrandingseigenschappen heeft TRAXX Zero ook een bewezen, positief effect op de uitstoot van schadelijke emissies zoals NOx en fijnstof. Deze emissies hebben invloed op de luchtkwaliteit en zijn erg belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers en omwonenden.

Voordelen van TRAXX Zero:

  • CO2-neutraal door een slimme combinatie van reductie en compensatie
  • Verlaagt het brandstofverbruik
  • Reduceert de uitstoot van CO₂ met 4%
  • Compenseert alle CO2-restuitstoot
  • Verlaagt de lokale uitstoot van fijnstof en stikstof
  • Uitstekende bescherming tegen bacterieproblemen
  • Voldoet aan de EN590 specificatie voor dieselbrandstof
  • Voldoet aan de strenge regels van het CDM-programma voor CO2-compensatie
  • Tank EN590 diesel met CO2-compensatie

Kiezen voor TRAXX Zero betekent kiezen voor een EN590 dieselbrandstof die door een slimme combinatie van reductie en compensatie netto geen CO₂-uitstoot. Zo neemt u meteen een schone, eenvoudige en gecertificeerde start. TRAXX Zero voldoet aan de EN590 dieselnorm en is dus geschikt voor alle courante dieselmotoren. Waardoor u morgen al van start kan gaan met TRAXX Zero.

Bovendien geniet u ook met TRAXX Zero van de typische kostenbesparende voordelen van TRAXX zoals een structurele brandstofbesparing en brandstoffilters die langer schoon blijven.

Dieselaggregaat naar 0 emissies?

Van Wees Innovations heeft een gepatenteerde filtertechnologie ontwikkeld die in staat is om de uitstoot van bijvoorbeeld een 30 kVa dieselaggregaat tot nagenoeg 0 te reduceren. Dat betekent dat u ongehinderd kunt starten met de bouw van grote projecten of het draaien van een gigantisch evenement zonder dat Aerius ‘roet in het eten gooit.’

Wil je hierover meer weten? Lees deze blog of download het KW3 rapport of het Eurofins rapport.